Ποιοι είμαστε

Η Σχολή μας

Η Ουρανογνωσία είναι ένα διαδικτυακό «σχολείο» με πολλά τμήματα και πλούσια ύλη που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις των σπουδαστών και επαγγελματιών στο χώρο της Αστρολογίας. Η ποικιλία των μαθημάτων, ο τρόπος διεξαγωγής τους και -κυρίως- το ανθρώπινο δυναμικό της που αποτελείται από καταξιωμένους και έμπειρους Αστρολόγους, εγγυώνται το αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την άρτια κατάρτιση των σπουδαστών και την «γέννηση» νέων επαγγελματιών Αστρολόγων.

Τρόπος διεξαγωγής των μαθημάτων

Όλα τα μαθήματα της Ουρανογνωσίας πραγματοποιούνται ζωντανά σε μια διαδικτυακή «σχολική αίθουσα» που αποτελείται από ελληνόφωνους σπουδαστές όλης της υφηλίου. Η είσοδος στην «τάξη» γίνεται μέσω  ενός link που λαμβάνουν στο mail τους από όπου κι αν βρίσκονται. Μετά τα πέρας του μαθήματος οι σπουδαστές έχουν το μάθημά τους σε βίντεο και ηχητικό για να διευκολύνεται η μελέτη τους. Σε περίπτωση απουσίας αποστέλλεται ηλεκτρονικά το ηχητικό και το βίντεο, οπότε παρακολουθούν κανονικά το μάθημά τους και δεν δημιουργείται κανένα κενό.  

Η φιλοσοφία μας

«Η αστρολογία εμπεριέχει όλη την ψυχολογική γνώση που κατέκτησε ο άνθρωπος από την εμφάνισή του στη γη». Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε ο ιδρυτής της αναλυτικής ψυχολογίας και οξυδερκής μελετητής των συμβόλων και αρχετύπων Καρλ Γιουνγκ.

Είναι πραγματικά απίστευτος ο πλούτος γνώσεων που περιέχει η Αστρολογία. Έχοντας την σαν οδηγό μπορούμε να αποκρυπτογραφήσουμε ακόμη και τα πιο μεγάλα αινίγματα της ζωής!

Στην Ουρανογνωσία σκοπός όλων των εισηγητών – καθηγητών της Σχολής είναι να διδάξουμε το αντικείμενο με συνέπεια, ήθος, ειλικρίνεια, δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι η αστρολογική γνώση είναι ένα τέλειο κλειδί – passepartout για να περιδιαβούμε στις διαστρωματώσεις του είναι μας και να ξεκλειδώνουμε τις πιο μύχιες πλευρές μας. Στο πρόγραμμα σπουδών μας δίνουμε έμφαση στο πώς συνθέτουμε τα στοιχεία του γενέθλιου χάρτη μέσα από τη διδασκαλία της ψυχολογικής και εσωτερικής αστρολογίας που αποτελούν τις κορωνίδες της Ουρανογνωσίας.  

Οι εισηγητές μας

Η καρδιά της σχολής χτυπάει μέσα από το ήθος, τις γνώσεις, την εμπειρία των εισηγητών της, οι οποίοι υπηρετούν ακάματα την αστρολογία γενικότερα και τους τομείς στους οποίους ειδικεύονται ειδικότερα με συνέπεια, αξιοπρέπεια, αγάπη για το αντικείμενο, ηθικότητα, ευσυνειδησία.