ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ

ΣΜΑΡΩ ΣΩΤΗΡΑΚΗ

Διευθύντρια της Ουρανογνωσίας

Σήμερα επιμελείται και παρουσιάζει την αστρολογική στήλη στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη στο κανάλι ALPHA TV.
Συνεργάζεται με το αστρολογικό site «e-zwdia.gr», όπου υπογράφει πλήθος άρθρων, μόνιμων στηλών και διαδικτυακών εκπομπών.
Λίγο πριν να κλείσει η τρίτη δεκαετία της καριέρας της, η Σμάρω Σωτηράκη έχει να επιδείξει ένα πλήθος αξιόλογων συνεργασιών, δραστηριοτήτων, προσωπικών πρωτοβουλιών, έρευνας, μελέτης και διδασκαλίας στο χώρο της αστρολογίας.
Συνεργασία με τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας: ΕΤ1 (επιμέλεια και παρουσίαση αστρολογικής στήλης στην καθημερινή εκπομπή «καλημέρα με χαμόγελο»), STAR CHANNEL (επιμέλεια και παρουσίαση αστρολογικής στήλης στην καθημερινή εκπομπή «μέσα σε όλα»), ALPHA TV (συγγραφή των κειμένων για τα βίντεο της τηλεοπτικής εκπομπής Stars System, όπου είχε τακτική παρουσία), Epsilon TV (επιμέλεια και παρουσίαση αστρολογικής στήλης στις εκπομπές “NaMaSte” καθημερινά και “Επιτέλους Σ/Κ” Σαββατοκύριακα), ΑΝΤ1 (επιμέλεια και παρουσίαση αστρολογικής στήλης στην καθημερινή καλοκαιρινή εκπομπή «καλοκαίρι μαζί στις 10») και ως καλεσμένη σε πολλές εκπομπές σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.
Πολύχρονη συνεργασία με πολλά γνωστά περιοδικά στην Ελλάδα (TV Ζάπινγκ, Marie Claire, Άστρα & Όραμα, κλπ) και στην Κύπρο (Σελίδες, TV Mania, Όμικρον Άντρας, taste, Super Kid, Όμικρον), όπου έχει συγγράψει και επιμεληθεί εκτός των μονίμων αστρολογικών στηλών τους και ένα πλήθος άρθρων και βιβλίων, κάποια εκ των οποίων απετέλεσαν σταθμούς, όπως τον  τρίτομο οδηγό μάθησης της αστρολογίας «αστρολογία από το Α έως το Ω» για το περιοδικό TV ΖΑΠΙΝΓΚ και το βιβλίο τσέπης ερωτικής αστρολογίας «σεξ, ψέματα και κάρμα» για το περιοδικό «ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ».
Είχε αναλάβει την επιστημονική επιμέλεια της πρώτης  αστρολογικής εγκυκλοπαίδειας «Μαθήματα Σύγχρονης Αστρολογίας», στην οποία, εκτός της επιμέλειας, είχε συγγράψει και ένα μεγάλο μέρος των τόμων της.
Τα βιβλία της είναι: «2012: Αλήθειες και ψέματα», και «Τα Aστρολογικά Mονοπάτια του Έρωτα», των εκδόσεων IntroBooks.
Η συμβουλευτική είναι το ατού της Σμάρως Σωτηράκη στα προσωπικά της ραντεβού, στα οποία εφαρμόζει τη συνθετική μέθοδο της Ψυχολογικής Αστρολογίας, αξιοποιώντας τη μελέτη της στα δύο αντικείμενα που λατρεύει, την αστρολογία και την ψυχολογία.
Η αγαπημένη της δραστηριότητα στον χώρο είναι η διδασκαλία της αστρολογίας καθώς –όπως λέει- νιώθει την ανάγκη να μεταλαμπαδεύσει όχι μόνο τη γνώση της αλλά, κυρίως, την εμπειρία που έχει κομίσει από τους χιλιάδες αστρολογικούς χάρτες που έχει αναλύσει. Λατρεύει να διδάσκει τα αρχέτυπα και τα σύμβολα, επιθυμεί να γίνει κατανοητό ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα αυτογνωσίας.
Σήμερα απολαμβάνει τους καρπούς των προσπαθειών της στο αντικείμενο της διδασκαλίας, βλέποντας πλέον τους μαθητές και τις μαθήτριές της να είναι καταξιωμένοι αστρολόγοι, έχοντας στήλες σε τηλεοπτικές εκπομπές, σε περιοδικά και σε αστρολογικούς ιστούς του διαδικτύου.
Το νέο της παιδί ονομάζεται ΟΥΡΑΝΟΓΝΩΣΙΑ (uranognosia by smaro Sotiraki) και είναι ένα διαδικτυακό «σχολείο» αστρολογίας και, ταυτόχρονα, ένα κέντρο αστρολογικής έρευνας, διεξαγωγής σεμιναρίων σε όλη την Ελλάδα και «τόπου» συνάντησης των απανταχού εραστών της αστρολογικής τέχνης.
Η αστρολογία που την αντιπροσωπεύει είναι εκείνη που εξυμνεί τον άνθρωπο και άρα τον αστρολογικό του χάρτη χωρίς να διαχωρίζει τα επί μέρους στοιχεία του σε ευεργετικά ή κακεργετικά, η αστρολογία που δοξάζει την ανάγκη μας για ψυχική εξέλιξη και για πνευματική ανέλιξη.

ΒΕΡΑ ΝΤΙΚΕΫ

Υπεύθυνη στα τμήματα αστρολογικού Ταρώ

Κάθε φορά που ανοίγονται μπροστά της οι 78 μαγεμένες κάρτες αυτής της πανάρχαιας Βασιλικής Τέχνης αισθάνεται την συγκίνηση να την κατακλύζει γιατί ξέρει πως θα ταξιδέψει σε πιθανότητες, πραγματικότητες, μελλοντικά γεγονότα, περασμένους πόνους, θα της επιτραπεί να δει ολοκάθαρα όλα τα μυστικά και όλες τις εξελίξεις.

Η Ταρώ σε συνδυαμό με την αστρολογία είναι ένα παντοδύναμο εργαλείο έρευνας, αυτογνωσίας και πρόβλεψης του μέλλοντος και το να ασκεί αυτήν την Τέχνη των Τεχνών και την Επιστήμη των Επιστημών είναι το μεγαλύτερο δώρο που της επιφύλαξε η παρούσα ενσάρκωση.

Η Βέρα Ντίκεϋ έχει σπουδάσει Θέατρο και κινηματογράφο και έχει εργαστεί πολλά χρόνια στο πεδίο της Τέχνης δημιουργώντας κόσμους και παράγοντας όνειρα.

ΤΙΝΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ

Χαρακτηριστικές συνεργασίες της επίσης, ήταν με το περιοδικό «Ζωή
και Ζώδια» το 2009 και με το astrology.gr. το 2010.
Άρθρα της μπορείτε να βρείτε και στα προσωπικά της ιστολόγια
«Αστρική Αρμονία και Ωριαία Αστρολογία (HoraryAstrology) ».
Τα τελευταία χρόνια κυκλοφόρησαν σε προσωπική της έκδοση «Οι
βασικές αρχές της Ηλιακής επιστροφής» και «Ζώδια, Πλανήτες και
Οίκοι».
Επίσης, έχει συγγράψει με την Εβίτα Ζαχαριάδου την Ωριαία
Αστρολογία στον τόμο «Ωριαία και επιλεκτική αστρολογία», στην
αστρολογική εγκυκλοπαίδεια «Μαθήματα Σύγχρονης Αστρολογίας»,
αποτέλεσμα συνεργασίας με άλλους καταξιωμένους αστρολόγους του
χώρου. Με την αστρολόγο, δασκάλα και αδελφή της Εβίτα Ζαχαριάδου,
συνεργάστηκε επίσης, για περισσότερα από δυο χρόνια, παρέχοντας
αστρολογικές υπηρεσίες, μέσω της εταιρείας τηλεηχοπληροφόρησης,
Audiotex.
Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Αστρολογικού συλλόγου «Πάμε
Αστρολογία».

Στοιχεία επικοινωνίας.
Τηλέφωνο: 6946021102
Ηλεκτρονική διεύθυνση: astrikiarmonia@gmail.com
Facebook: Tina Zachariadou

ΡΕΝΑ ΣΚΛΑΒΟΥ

Υπεύθυνη στα τμήματα Εναλλακτικών Μεθόδων διαχείρισης της Ανθρώπινης Φυσιολογίας

Γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα και από τις πρώτες αρχές της ζωής της ένιωσε μία φυσική κλήση για τη μουσική, την οποία και ακολούθησε σπουδάζοντας κιθάρα. Το ταξίδι της στη μουσική πέρασε από σημαντικούς σταθμούς και διδασκάλους και την έφερε στο να γίνει και εκείνη δασκάλα της τέχνης που λάτρεψε. Η Μουσική Σχολή Βύρωνα είναι το έργο της ζωής της, καθώς μέσα από το Ωδείο υπηρετεί, μαζί με τους μαθητές της και τους καθηγητές που την εμπιστεύονται, το μονοπάτι των ήχων και της αρμονίας.

Ρένα Σκλάβου

ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΤΣΑΛΗ

Η αστρολογία είναι ένα πραγματικά σπουδαίο σύστημα αυτογνωσίας, καθώς με οδηγό τα άστρα και τους πλανήτες μπορούμε να ανακαλύψουμε μέσα από τα μονοπάτια της ψυχής μας τους πολύτιμους θησαυρούς που διαθέτει ο καθένας από εμάς.

Μέσα από την ανάγνωση του γενέθλιου χάρτη μας μπορούμε να καταλάβουμε τις προδιαθέσεις, τα προτερήματα, τις αδυναμίες και τον τρόπο που αυτόματα λειτουργούμε και αντιδράμε στα γεγονότα της ζωής μας.

Το σύστημα αυτό ή ακόμα καλύτερα η Βασιλική αυτή Τέχνη διαθέτει βαθιές εσωτερικές αλήθειες. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που με αυτό ασχολήθηκε και ο μεγάλος Ελβετός ψυχαναλυτικής, και μαθητής του  Σίγκμουντ Φρόυντ, Καρλ Γιούγκ ο οποίος μεταξύ άλλων σπουδαίων είχε πει ότι : “Αστρολογία είναι το άθροισμα όλης της αρχαίας γνώσης της ψυχολογίας.  Τα δώδεκα ζώδια του ζωδιακού και οι πλανήτες ως θεοί και σύμβολα της δύναμης του ασυνειδήτου, δουλεύουν ως επιτομή των ψυχικών πραγματικοτήτων και διαμορφώνουν τα αρχέτυπα τα οποία είναι ψυχολογικά μοντέλα που κατοικούν στο συλλογικό ασυνείδητο.”

Μόνο μέσα, λοιπόν, από την κατανόηση του ότι μπορεί οι κινήσεις και οι δονήσεις του σύμπαντος να οδηγούν στη ζωή του καθένα από εμάς γεγονότα, αλλά όμως εμείς δια μέσου της βούλησης μας, της πνευματικής μας διαύγειας και της κβαντικής θεώρησης των πραγμάτων μπορούμε να λειτουργήσουμε υπέρ μας τις ενέργειες αυτές και φυσικά, μπορούμε να πορευτούμε ορθά στην ζωή που εν τέλει εμείς έχουμε αποφασίσει να ζήσουμε.

Η αστρολογία είναι γεμάτη σύμβολα και η κατανόηση τους μόνο φωτεινούς δρόμους μπορεί να μας ανοίξει…

Προσωπικά, αγαπώ την ψυχολογική, την εσωτερική, την καρμική καθώς και την συμβουλευτική αστρολογία, διότι θεωρώ ότι η γνώση που μπορεί ο καθένας μας να λάβει συμβάλει εκτός από την αυτογνωσία και στην αυτοβελτίωσή του.

Το τελευταίο διάστημα, εκτός των άλλων, ασχολήθηκα με την “μαγική ταρώ”  σπουδάζοντας στο πλάι της επίσης σπουδαίας δασκάλας και εξαιρετικής ερμηνεύτριας της Βέρας Ντίκευ.

Κατάλαβα ότι το “αστρολογικό κλειδί” δένει απίστευτα με το “κλειδί της ταρώ” και ότι ο συνδυασμός τους απογειώνει στην κυριολεξία, τις αναγνώσεις ….

Η ταρώ δεν διαθέτει ένα πακέτο από χρωματιστά χαρτιά, αλλά κάρτες που είναι γεμάτες σύμβολα, οι οποίες έχουν άκρως μυστικιστική σημασία και όχι μόνο αποκαλύπτουν, αλλά και διορθώνουν, θετικά πάντα, πεπρωμένα.

Είναι ακόμα μια μέθοδος αυτογνωσίας και σαφώς ακόμα μια Βασιλική Τέχνη, την οποία αγαπώ. Λατρεύω να κάνω αναγνώσεις, γιατί με τον τρόπο αυτό βάζω ακόμα ένα λιθαράκι βοήθειας σε αυτό που ονομάζουμε Αυτοπραγμάτωση…… δηλαδή την πληρότητα εντός μας μέσα από την γνώση των εσωτερικών θησαυρών μας.

Θα κλείσω με κάτι «δανεισμένο» από τον αγαπημένο Χαλίλ Γκιμπράν: “Να πιστεύεις στα όνειρα, γιατί σ’ αυτά είναι κρυμμένη η πύλη της αιωνιότητας.”