ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ

Η πιο μυστηριακή τράπουλα όλων των εποχών, η Ταρώ, αποτελεί έναν πραγματικό θησαυρό γνώσεων για το σύμπαν και την ψυχή μας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια εκπληκτική μέθοδο αυτογνωσίας αλλά και πρόβλεψης του μέλλοντος.

Οι Κάρτες της Ταρώ, γεμάτες σύμβολα και αρχέτυπα φορτισμένα μέσα στους αιώνες, εξακολουθούν να δονούν την ψυχή μας με τις αλήθειες τους και να μας προσφέρουν απαντήσεις στα μικρά και μεγάλα ερωτήματα που αντιμετωπίζουμε όταν οραματιζόμαστε το πεπρωμένο μας.

Οι έμπλεες συμβόλων Κάρτες της Ταρώ έχουν πανάρχαια ιστορία και αποτελούν μέρος της άυλης κληρονομιάς της ανθρωπότητας. Βασιλιάδες και ερωτευμένες χωριατοπούλες, επιστήμονες και καλλιτέχνες, άνθρωποι κάθε τάξης και ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου έχουν σκύψει επάνω από τα μεγάλα μυστικά της Ταρώ και έχουν λάβει τις απαντήσεις που προσδοκούσαν.

Ο Γιουνγκ και ο Ελιάντε, μεταξύ πολλών άλλων ερευνητών, μυήθηκαν σε αυτόν τον απέραντο κόσμο συμβόλων και χρησιμοποίησαν την Ταρώ, ο μεν Γιουγκ στην θεραπεία της ψυχής, ο δε Ελιάντε στην εμβάθυνση της θρησκειολογικής έρευνας.

Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, τα Ταρώ μοιάζουν να πλουτίζουν το κόσμο μας, καθώς μέσα σε μια χαοτική θάλασσα πληροφοριών  κρατούν ακόμα και για πάντα τα Κλειδιά της αληθινής Γνώσης και της Σοφίας. Οι στροβιλιζόμενες κάρτες, με έναν κβαντικό τρόπο, φαίνεται να μιλάνε στον καθέναν μας προσωπικά. Φτάνει να τολμήσουμε να ρωτήσουμε.

Το τμήμα της Αστρολογικής Ταρώ έχει διάρκεια 9 μηνών (36 μαθήματα). Η διδασκαλία παραδίδεται μία φορά την εβδομάδα και διαρκεί 2 ώρες.

Στο πέρας των μαθημάτων οι σπουδαστές λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης του τμήματος των αρχαρίων.