Ουρανός στον Ταύρο: Η απελευθέρωση από τον φόβο της αλλαγής

Είναι γεγονός ότι για αρκετά χρόνια τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) δεν ήταν υπό της επιρροή κάποιου συμπαντικού πλανήτη (Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας). O Ουρανός μετά την επτάχρονη διεύλευσή του στον Κριό, τον Μάρτιο του 2019 πέρασε οριστικά στον Ταύρο, σημαίνοντας την ώρα για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού των ρηξικέλευθων αλλαγών σε σημαντικότατους τομείς της ζωής τους. Κοινώς, ετοιμαστείτε αγαπημένοι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι για να έρθουν τα πάνω κάτω σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Οι αλλαγές αυτές θα είναι τόσο σημαντικές που μπορεί να οδηγήσουν στην αλλαγή βηματισμού ή μονοπατιού στην πορεία της ζωής και το βέβαιο είναι ότι δεν θα είναι κανείς ίδιος μετά από αυτές.

Το ζώδιο του Ταύρου αντιπροσωπεύει κυρίως την ανάγκη για ασφάλεια, υλική και συναισθηματική, χωρίς να είναι εύκολο να διαχωρίσει τα δύο αυτά. Δεν είναι λίγες οι φορές που οικονομική ευρωστία και αυτοεκτίμηση πάνε πακέτο, αυτό όμως ήρθε ο καιρός να αλλάξει. Ο Ουρανός φημίζεται για την επαναστατική του φιλοσοφία, για τις πρωτοποριακές απόψεις, για τις αντιδραστικές συμπεριφορές που προκαλεί ενάντια σε παγιωμένες καταστάσεις και αντιλήψεις. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν το πόσο σπουδαίες ιδεολογικές ανατροπές θα φέρει σε ότι αφορά την σχέση με το χρήμα, με την ανάγκη για υλικά αγαθά και αποκτήματα που μπορεί να θεωρούμε ότι καθορίζουν την προσωπική μας αξία. Το αξιακό σύστημα δονείται για τα καλά και είναι βέβαιο ότι όσοι παραμείνουν «κολλημένοι» σε απαρχαιωμένα και επιφανειακά πρότυπα δεν θα είναι εύκολο να προσαρμοστούν σε αυτήν την «Ουράνια εποχή» που αρχίζει και θέλει να λειτουργήσει απελευθερωτικά από τις υλικές ανάγκες. Είναι καιρός πια να ανακαλύψουμε ποιες είναι οι πραγματικές αξίες σε ανθρώπινο επίπεδο, αυτές που μπορούν να μας αναβιβάσουν σε άλλο επίπεδο πνευματικότητας. Ήρθε η εποχή να «σπάσουμε» τα δεσμά με ότι θεωρούσαμε μέχρι πρότινος ότι «ανεβάζει» την προσωπική μας αξία.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα έρθουν «αντιμέτωποι» με γεγονότα που θα τους αιφνιδιάσουν αλλά θα τους αναγκάσουν να συνειδητοποιήσουν ότι η αλλαγή σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο είναι μονόδρομος, διαφορετικά τα γεγονότα θα τους ξεπεράσουν και θα παρακολουθούν ένα «κυκεώνα» συμβάντων να πραγματοποιείται στην ζωή τους, χωρίς να έχουν τον έλεγχο. Δεδομένου του γεγονότος ότι το πιθανότερο είναι να βλέπουν τις αλλαγές που χρειάζονται, καλό θα ήταν να δράσουν και να τις πραγματοποιήσουν οι ίδιοι. Δεν πρέπει να φοβηθούν να το κάνουν γιατί μακροπρόθεσμα θα είναι κερδισμένοι, όσο και αν τους είναι δύσκολο.