Θα συναντηθούμε σήμερα και τι θα συμβεί

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα εύκολου ωριαίου χάρτη που δίνει άμεση απάντηση με την πρώτη ματιά. Κλασικό ερώτημα από μια κοπέλα που ρωτά αν θα συναντηθεί με τον εραστή της ύστερα από διένεξη που είχαν την προηγούμενη ημέρα. Ο χάρτης καταστρώθηκε στις 12-1-19 και 5.12μμ. με θέμα ερώτησης «Θα συναντηθούμε σήμερα και τι θα συμβεί».

 

Ο χάρτης έχει ωροσκόπο Καρκίνο, κυβερνήτης της ερωτούσας είναι η Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο ιδιομοιρίας με το μεσουράνημα και στην κυριαρχία του Άρη που είναι το ζητούμενο, 5ος οίκος δηλαδή. Θεωρητικά δεν βρίσκεται σε καλή θέση μιας και ο χώρος του Κριού δεν αρμόζει στην ευαίσθητη και συναισθηματική Σελήνη, ωστόσο τον ενδιαφέρον για τον κυβερνήτη του 5ου της είναι ξεκάθαρο.

 

Ο Άρης βρίσκεται επίσης στον Κριό στην καλύτερη του θέση, σε κυριαρχία, εντός μεσουρανήματος. Και οι δυο πλανήτες βρίσκονται στην αδυναμία του Κρόνου, αδιαφορώντας για τις αναστολές, τα προβλήματα ή τις όποιες φοβίες, ανασφάλειες έχουν, δίνοντας περισσότερο σημασία  στο στοιχείο της έντονης έλξης και παρόρμησης που δίνει του ζώδιο του Κριού.

 

Η πρώτη όψη της Σελήνης είναι το τρίγωνο με την Αφροδίτη από το επίσης φλογερό ζώδιο του Τοξότη μέσα από τον 5ο οίκο, τον οίκο της χαρά της. Στη συνέχεια η Σελήνη κι αφού έχει πάρει το φως της Αφροδίτης σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη. Η άμεση επαφή Σελήνης/Αφροδίτης/Άρη δίνει θετική απάντηση στο ερώτημα, θα συναντηθούν δηλαδή  κι αυτό που προκύπτει από τη συνάντηση είναι ερωτική επαφή. 

 

Τόσο η Σελήνη στο μεσουράνημα, όσο και ο Άρης δίνουν γρήγορη εξέλιξη, το ίδιο επίσης και η ανοχή της όψης που δεν είναι παραπάνω από 4 μοίρες. Πράγματι 4 ώρες μετά την ερώτηση επιβεβαιώθηκε με επιτυχία η απάντηση του χάρτη και το ζευγάρι συναντήθηκε και συνευρέθηκε ερωτικά.